Ana Consulting


Ana Strmšnik Ovčar

Sem magistra prava z večletnimi izkušnjami s področja delovnega prava. S slednjim sem se  pričela intenzivno ukvarjati že v času študija, pod mentorstvom Andreje Samec Koderman. Posebni delovnopravni položaji in krmarjenje med zasebno in javno sfero so mi bili vedno v izziv.

Delovne izkušnje, ki sem jih nabirala na različnih pravnih in drugih področjih dela (sodišče, notariat, odvetništvo, gradbeništvo, osebna asistenca) so mi prinesle veliko znanja, ki ga sedaj implementiram v prakso.

Kot avtorica številnih pravnih člankov, prispevkov in gradiv s področja delovnega prava sodelujem z Verlag Dashofer, s portalom Racunovodja.com, objavljala sem v reviji Pravna praksa in drugo.

V podjetja uvajam kadrovsko pravno varnost. Sem specializirana za vzpostavitev fleksibilnih sistemizacij delovnih mest, zakonitih temeljev delovnega časa ter za vzpostavitev zakonsko obveznih in ključnih aktov organizacije.

Kot Specialistka kadrovske pravne varnosti vam izpeljem zakonite postopke prenehanja delovnega razmerja delavcev ter vam pomagam pri razreševanju zahtevnejših delovno-pravnih konflikotv in mobing prijav.

V primeru delovnopravnih izzivov vas vabim, da izkoristite brezplačni kadrovski posvet in spoznate moj pristop delovanja.